Aktuálisabb kérdéskör, mint valaha

A közelmúltban jelentősen megnövekedett energiaárak, energiabiztonsági kérdések és a fenntarthatósággal kapcsolatos elvárások mindenkire hatással vannak, ezért még inkább az energiahatékonyságra és a felhasználás optimalizálására késztetnek bennünket.

Több száz nagy és közepes vállalattal való együttműködés tapasztalata alapján, a beruházásokkal és odafigyeléssel csökkenthető energiafelhasználás mértéke elérheti a teljes energiafelhasználás akár 40%-át is.

Egyik megoldásunk erre az almérők és az ezekhez kapcsolódó energiamonitoring rendszer telepítése.

Visszahívást kérek!

Energiafelhasználás csökkenés

Üzemeltetési költségmegtakarítás

Selejtszám csökkenés

Adminisztrációs teher csökkenés

CO2 megtakarítás

Gyártási költségmegtakarítás

Töltse ki az űrlapot a visszahíváshoz!

Amennyiben felkeltette érdeklődését szolgáltatásunk, töltse ki az alábbi űrlapot, és munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy vállalata igényeit a lehető legpontosabban fel tudjuk mérni.

Energiafelhasználás mérése az EnergyHub energiamonitoring rendszerével

Teljes körű megoldások: Energetikai rendszerek felülvizsgálata és auditálása; konkrét megoldási javaslatok és cselekvési terv készítése az energiahatékonyabb működéshez; műszaki és pénzügyi támogatás a beruházások megvalósításához.

Mesterséges intelligencia: Az anomáliákra előre felkészülhetünk, előre jelezhető az esetleges meghibásodás és a normális működéstől való eltérés.

Validáló mérések: A TAO (Energiahatékonysági társasági adókedvezmény) és az EKR (Energiahatékonysági Kötelezettségi Rendszer) igénybevételéhez szüksége méréseket biztosítjuk.

Azonnali beavatkozás lehetősége: A rendszer értesítést küld a beállított limit értékek átlépése esetén.

Rugalmas, bővíthető, áttelepíthető: Minden esetben vezeték nélküli, gyors kiépítést biztosítunk. Országos telepítői kapacitással rendelkezünk.

Egyetlen, online felület: A főmérők és az almérők adatai egy platformon, folyamatosan elérhetőek.

Üzemeltetés és tanácsadás: Az ügyfeleinket havi riportokkal segítjük a mérések könnyebb feldolgozása érdekében, ezen felül 0-24 órában állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Jogszabályi megfelelősség: 100%-ban megfelelünk a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal előírásainak.

Pontos önköltségszámítás: Lehetőség van KPI (fő teljesítmény mutató) számok megadására, amelyek értékes adatokkal segíthetik a kontrolling munkáját és támogatják az ISO rendszereknek való megfelelést.

Tapasztalat és megbízhatóság - ez az EnergyHub

A távközlési, méréstechnikai és szoftverfejlesztési cégekkel ellentétben cégcsoportunk munkatársai egyszerre rendelkeznek energetikai és szoftverfejlesztési területen is jelentős tapasztalattal, így nálunk ezek összhangban, egymásra épülve, egyensúlyban működnek.

Több, mint 10 éves energetikai és több éves IoT tapasztalattal a hátunk mögött büszkén jelenthetjük ki, hogy számos költségmegtakarítást eredményező energetikai és almérési megoldással segítettük ügyfeleinket eddig is. Cégcsoportunk az energiafelhasználás teljes értékláncán keresztül segít, valamint szakmai támogatást nyújt vállalatok és intézmények számára.

Energiamonitoring rendszerünket a több száz valós ügyféligény alapján hoztuk létre és fejlesztjük folyamatosan.

Egyik fő célunk, hogy ügyfeleink versenyelőnyhöz jussanak azáltal, hogy energiafelhasználást és ezzel energiaköltséget csökkentünk, ami érdemi lépéseket jelent a fenntarthatóság felé.

Visszahívást kérek!

Ne csak vállalatának, hanem saját magának is spóroljon energiát! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot!