Beruházási cselekvési terv

Az energiapiac bizonytalanságai és az energiaárak jelentős változása miatt nem mindig van idő arra, hogy megvárjuk, míg egy mélyreható, jogszabályi előírásoknak megfelelő audit elkészül. Az ilyen esetekben ajánljuk az ún. beruházási cselekvési tervünket, amelyben a komplex auditból kizárólag a vállalatok számára legfontosabb részek, a megtakarítási javaslatok és megtérülési idők szerepelnek.

A beruházási cselekvési terv tartalmazza mindazon javaslatokat mellyel a vállalatnál energiát és költséget lehet megtakarítani.

Kinek és Mikor ajánljuk ezt a szolgáltatásunkat?

Az elmúlt időszak energiapiaci bizonytalanságai és az energiaárak jelentős növekedése miatt, jelenleg nem mindig van idő megvárni amíg egy több hónapi tartó, részletes és mélyreható komplex energiahatékonysági audit elkészül. Amennyiben az elsődleges cél nem a nagyvállalatok számára négyévente előírt nagyvállalati audit elkészítése, és a jogszabályoknak való megfelelés, hanem az, hogy átfogó képet kapjon arról, hogy az energia költség- és az energiahatékonyság területén milyen intézkedéseket lehet megvalósítani, azoknak mi a beruházási igénye és milyen megtérülési idővel kecsegtetnek, illetve ahhoz milyen forrásokat (pl. EKR és tao kedvezmény) lehet igénybe venni, az ún. beruházási cselekvési tervünket ajánljuk.

Szintén ezt a szolgáltatásunkat ajánljuk, ha a minél nagyobb EKR potenciálok feltárása a cél.

Előnyök

a komplex energiahatékonysági audithoz képest:

  • Gyorsabb átfutási idő
  • Költséghatékony, hiszen nem kell a meglévő állapot részletes leírásával foglalkozni, mely idő- és erőforrásigényes feladat
  • A későbbiekben tovább építhető komplex energiahatékonysági audittá.

Kedves Látogató!

Nagy örömünkre szolgál, hogy érdeklődik az energiahatékonysággal kapcsolatos lehetőségek iránt. Reméljük, hogy oldalunkon minden információt megtalál, amire szüksége van. Azonban inkább arra bátorítjuk, hogy keressen meg bennünket elérhetőségeink egyikén, vagy küldjön nekünk üzenetet, hogy kollégáink fel tudják venni Önnel a kapcsolatot - hiszen már ezzel is időt és energiát takaríthat meg.

1118 Budapest, Rétköz utca 5.

info@energyhub.hu

+36 30 411 23 85