Energetikai Auditok & ESG

A jól definiált és pontosan elkészített auditok fontos szerepet töltenek be az energiahatékonysági fejlesztések tervezésében. Szerepük hasonlít a CT-vizsgálathoz a gyógyításban: pontos, aktuális és átfogó képet ad egy vállalat energetikai „egészségéről”.

Minden energetikai audit célja, hogy felmérje a jelenlegi helyzetet, erre alapozva felvázoljon egy elérendő, jövőbeli optimális állapotot, és stratégiai iránymutatást adjon az ehhez az optimális állapothoz vezető útról.

Az auditokat úgy fejlesztettük, hogy a vállalatok igényeitől és céljaitól, az auditban vizsgált területek számától és mélységétől, illetve a rendelkezésre álló források és idő mértékétől függően minden ügyfelünk megtalálja a számára legalkalmasabbat.

A különböző célú és mélységű energetikai auditok fő célja, hogy a helyszíni felmérések és személyes konzultációk során feltárt, valós beruházási potenciálok megvalósításával ügyfeleink mind az energiaköltségek, mind pedig az energiafelhasználás jelentős csökkentése által a megnövekedett energiaárak mellett is rentábilis maradjon a cégek működése, sőt versenyelőnyhöz jussanak, ezzel együtt pedig érdemi lépéseket tegyenek a fenntarthatóság felé.

Kedves Látogató!

Nagy örömünkre szolgál, hogy érdeklődik az energiahatékonysággal kapcsolatos lehetőségek iránt. Reméljük, hogy oldalunkon minden információt megtalál, amire szüksége van. Azonban inkább arra bátorítjuk, hogy keressen meg bennünket elérhetőségeink egyikén, vagy küldjön nekünk üzenetet, hogy kollégáink fel tudják venni Önnel a kapcsolatot - hiszen már ezzel is időt és energiát takaríthat meg.

1118 Budapest, Rétköz utca 5.

info@energyhub.hu

+36 30 411 23 85