További szolgáltatásaink

Amennyiben az itt felsoroltakon túl egyéb energetikai szolgáltatásra van igénye, kérem keressen bennünket elérhetőségeink bármelyikén.

Minden vállalat életében fontos az energiával való felelős, takarékos gazdálkodás. Bérleti jogviszonyokban – irodaházakban, bevásárló központokban – mindkét fél érdeke az energiatakarékosság és a transzparens elszámolás. Cégünk ebben is megoldást tud nyújtani, beszélhetünk akár a bérlői, akár a bérbeadói oldalról.

Tovább olvasom

Az EU irányelvek, illetve a tagországok EU felé tett energiahatékonysági vállalásai miatt nagymértékű energia megtakarítási kötelezettséget írtak elő a tagállamoknak. Ennek teljesítése érdekében Magyarországon több kötelezettség keletkezett: energetikai szakreferens, kötelező nagyvállalati audit, EKR és a fűtési és légkondicionáló berendezések rendszeres felülvizsgálata, melyek elvégzésében jelentős tapasztalatokkal rendelkezünk.

Tovább olvasok

Kötelező előírás egy pályázathoz? Esetleg új épületet adott el vagy bérelt? Akkor Önnek is el kell készíttetnie a 7/2006. (V.24.) TNM rendelet szerinti Energetikai Tanúsítványt. Szakembereink megfelelő jogosultsággal rendelkeznek, aminek köszönhetően rövid határidővel és versenyképes áron tudjuk vállalni a megfelelő tanúsítások elkészítését, melyre garanciát is vállalunk.

Minden vállalat életében meghatározóvá váltak az energiaköltségek és az energiával történő tudatos gazdálkodás. Az energiahatékonysági beruházások végrehajtása és az energiatakarékos intézkedések mellett azonban számos lehetőség van még az energiaköltségek csökkentésére. Ebben nyújt segítséget szolgáltatásunk.

Tovább olvasok

Az energetika világa, illetve a magyar és EU-s szabályozási környezet folyamatos fejlődésének nyomon követése a jogászok, ügyvédek számára is jelentős terhet tud okozni. Naprakész ismeretekkel és több éves tapasztalattal rendelkező szakembereink és jogász partnereink segítségével ezen terhek csökkentése könnyen elérhető.

Tovább olvasok
Bérlői energia továbbszámlázás

Kedves Látogató!

Nagy örömünkre szolgál, hogy érdeklődik az energiahatékonysággal kapcsolatos lehetőségek iránt. Reméljük, hogy oldalunkon minden információt megtalál, amire szüksége van. Azonban inkább arra bátorítjuk, hogy keressen meg bennünket elérhetőségeink egyikén, vagy küldjön nekünk üzenetet, hogy kollégáink fel tudják venni Önnel a kapcsolatot - hiszen már ezzel is időt és energiát takaríthat meg.

1118 Budapest, Rétköz utca 5.

info@energyhub.hu

+36 30 411 23 85